В УМБАЛ Пълмед“ - гр. Пловдив, функционира целодневен Детски неотложен кабинет,

...
В УМБАЛ Пълмед“ - гр. Пловдив, функционира целодневен Детски неотложен кабинет,
Коментари Харесай

УМБАЛ „Пълмед“ с целодневен Детски неотложен кабинет

В УМБАЛ „ Пълмед “ - гр. Пловдив, функционира целодневен Детски наложителен кабинет, оповестяват от болничното заведение. Той работи от понеделник до неделя от 8:00 до 20:00 ч. без авансово записване на часове. В кабинета се обезпечава консултативна помощ при всички неотложни положения, свързани с педиатричните болести при деца от 0 до 18 годишна възраст. Към звеното, част от структурата на Спешно поделение на лечебното заведение, функционира манипулационна, където при нужда могат да се приложат лекарства – мускулно или венозно, както и да се организират инхалации.

В съседния корпус на медицинския комплекс, където се намира профилирания кабинет, е разположено и Детско поделение на УМБАЛ „ Пълмед “. При преценка от страна на екипа педиатри от кабинета, болничното лечение може да стартира навреме.

„ Кабинетът функционираше с понижено работно време още преди няколко месеца, само че се радваме, че можем да предложим помощта си на родителите към този момент през целия ден. Благодарение на опита и здравната експертиза на педиатрите, работещи в кабинета, ще осигурим на родителите висококвалифицирана помощ по разнообразни посоки в региона на педиатрията. Чрез колаборацията ни с екипа на Детско поделение на УМБАЛ „ Пълмед “ и останалите експерти по детски заболявания в ДКЦ „ Пълмед “, можем да предложим на дребните ни пациенти сложна диагностика и извънболнично или болнично лекуване “, разяснява екипът на профилирания Детски целодневен кабинет.

Повече информация за Детския неотложен кабинет може да получите на тел. 0892 222 952
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР